• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ne Oldum Değil Ne Olacam Demeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evet bizler karşıdaki zalim biri olsa bile onun bir hatasını gördüğümüz zaman önce ıslah olmasını temenni eder ıslah olmazsa bile en son noktada beddua ederiz oda edep sınırları çerçevesinde tabi ki…
 

Malumunuz bu aralar gündemin zirvesinde Fethullah Gülen’in kendini kaybedercesine beddua ettiği video var.
Evet bu ülkede Kuran Kurslarının,İmam Hatip Liselerinin kapatıldığı dönemlerde tabiri caizse ‘‘ gıkı ’’ bile çıkmayan Mavi Marmara olayında ise otoriteye saygı deyip Müslümanlara ihanet edip kalplerini kıran Fethullah Gülen yıllarca Müslümanların zalimlere karşı yapmasını beklediği tepkiyi kendi para çarklarına müdahale edilmesi sonucu kendisi gibi Müslüman olan kişilere çok ağır beddualar edip Müslümanlara yine ihanet etti.
 

Aslında bizler bu ihanetlere alıştık diyebiliriz;
Yıllarca Filistin’deki mazlum insanlara yapılan zulümlere ses çıkarmayan şehit düşen o mazlum çocukları gündemine bile almayan fakat ‘‘ İsrail’deki Yahudi çocuklarının yanında patlayan bombalar sanki yanımda patlıyor,Yahudi çocuklarının tehdit altında olması yüreğimin yağlarını eritiyor ’’deyip Müslümanlara yine ihanet etmişti.
 

Yine meclis salonunda başörtülü Merve Kavakçı ablamıza,din düşmanı başörtü düşmanı Bülent Ecevit’in yaptığı o edepsiz olaydan sonra herkes Fethullah Gülen’den tepkisini dile getirmesini beklerken çıkıp‘‘ Öldükten sonra şefaat hakkım olsa ilk şefaat edeceğim insan Bülent Ecevit’tir ’’ demesi yine alışılmış bir ihanettir.
 

Başörtüsü yasaklandığında herkes Gülen’den tepki beklerken başörtü düşmanının bile söylemekten çekindiği ‘‘ Başörtüsü Teferruattır ’’ sözünü söyleyip Müslümanlara yine ihanet etmişti.
 

Biraz daha yakınlara gelirsek 2-3 ay önce ortalığı yakıp yıkan,her türlü edepsizliğin yapıldığı,başörtülü ablalarımızın linç edildiği,camilerimize ayakkabılar ile girip her türlü ahlaksızlığın yapıldığı,İslama düşman pankartların açılıp eylemlerin yapıldığı Gezi olaylarında herkes bari bu sefer bizi şaşırtsın deyip tepki beklerken yine beklentilerin tam tersi söylemleriyle Müslümanlara bir kez daha ihanet etti.
 

Fethullah Gülen yapılan o kadar zulümlere beddua etmeyi bırakın gündemine bile zar zor alırken acaba ümmetin çıkarlarından önemli ne oldu ki bu şekilde acımasızca beddua edip tepki gösterdi?
Son olarak ne olursa olsun kesinlikle Müslümanı geçtik insanlara bile beddua edilmemesini vaaz kürsüsünde bağıranların şimdi Müslümanlara en ağır beddualar etmesi sonucu şunu söyleyebiliriz ‘‘ İnsan ne oldum değil ne olacam demeli ’’
 

Mücahid Kırmızıtoprak / Elazığ (Kovancılar) - Yaş:18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir