• DOLAR 32.581
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2431.889
  • ...
`Halkı karanlık günlere götürmek isteyen çeteler var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hira-Der Yönetim Kurulu yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Bilge Eğitim Derneğine yapılan ses bombalı saldırıyı kınadı. Açıklamada, atılan ses bombasının aslında toplumun aydınlık geleceğine atıldığı vurgulandı.
 
Toplumu karanlık günlere götürme çabasının olduğu ifade edilen açıklamada, “Kurulduğu günden beri gençlerimizin, çocuklarımızın kötülüklerden uzak durması, kendilerine, ailelerine ve topluma faydalı birer insan olabilmeleri için büyük gayret ve çaba gösteren Bilge-Der Pazaryeri Şubesi’ne kara ruhlu, kara bahtlı ve işi gücü toplumu karanlığa sürüklemek olan çeteler yine karanlıktan yararlanarak sis bombası attılar. Doğrusu herkes kendisine yakışanı yapıyor. Bir taraftan toplumu aydınlığa çıkarma çabası içinde olan Bilge Der, diğer taraftan toplumu karanlık günlere götürmek isteyen çeteler. Atılan bomba Bilge Der şahsında aslında toplumumuzun aydınlık geleceğine atılmıştır. Halkımızın bu yapılanları iyi tahlil etmesi gerekir.” denildi.
 
Halka karanlık günleri yaşatmaya çalışanlara fırsat vermeyeceği vurgulanan açıklamada, “İşi gücü topluma zarar vermek, korku salmak, fitne tohumlarını ekmek olan karanlık zihniyetin karanlık ruhlu çeteleri, boşa kürek sallıyorsunuz. Çabanız boşunadır Allah’ın nurunu söndüremeyeceksiniz. Halkımıza bir daha karanlık günleri yaşatamayacaksınız. Bu halka fayda veremiyorsunuz bari zarar vermeyi bırakın. Hatta gelin bu ilahi nura siz de tabi olun ki, insan olduğunuzun tadına varın. İşin diğer bir önemli kısmı ise yapılan bu kadar saldırıların fail ya da faillerinin bulunmamış olması. Şehrin her tarafını MOBESE kameraları ile donatan emniyet birimlerinin bu kadar saldırıları yapanları görmüyor olması sizce de manidar değil mi? Netice itibari ile iyi insanlar iyilik yaptıkları müddetçe kötüler de kötülüklerine devam edecekler. Hak ve batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir. Bu menfur olayı Hira Der camiası olarak şiddetle kınıyor yapanları ise hidayet olmaları için yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.  (M.Fatih Akgük - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir