• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Şefkat Eli Derneği sapkın paneli tel`in etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Şefkat Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Eğitim-Sen Batman Şubesi tarafından Mevlit  Kandiline denk gelen hafta sonunda Belediye Konferans Salonunda düzenlenen “Cinsel yönelim ve Cinsiyet Kimliği Yaşayan Öğrenciler” konulu panele tepki gösterdi.
 
Geçtiğimiz günlerde Batman`da cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği yaşayan öğrenciler kamuflajıyla bir panel düzenlendiği ve bu panele HDP Parti Meclis üyesi ve LGBT üyesi Remzi Altunpolat’ın konuşmacı olarak katıldığı hatırlatıldı.
 
Açıklamada, “Müslüman Kürt halkı olarak, Allah`ın yasakladığı ve Kuran’da tehditle sakındırılan bu ilişkilerin; erkek erkeğe veya kadın kadına ilişkilerin normal, doğuştan, masum ve meşru gösterilme çabasını tel`in ediyoruz.” şeklinde tepki gösterildi.
 
Hizmet yeri olan belediyenin bu tür sapık düşüncelerin yayılmasını sağlayan kişilere destek olmalarının Müslüman halkımıza yapılan bir ihanettir ve bir zulüm olduğunu belirtilen açıklamada, “Müslüman halkımız şunu kesinlikle bilsin ki, bu tür ilişkiler veya tercihler normal değildir. Eğer normal olsaydı Allah yasaklamazdı. Bununla beraber, bu tür kişiler günahkar, hasta, zinakar ve anormal insanlardır.” denildi.
 
Bu ahlaksız panelin yapılmasını sağlayan Eğitim Sen Batman Şubesi ve panelin belediyede yapılmasına izin veren belediye yönetiminin kınandığı açıklamada son olarak, “Halkımızı bu hayasızca akınlara karşı sesini yükseltmeye, bu aktiviteyi kınamayan STK`ları da tepki göstermeye çağırıyoruz” diye çağrı yapıldı.   (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir