• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2420.312
  • ...
DEÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği yenilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Modern görüntüsünün yanı sıra öğretim üyeleri ve uzman hekimleri ile Türkiye’nin gözde merkezleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği’nin yenilenme açılışına, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas ve Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Öner’in ev sahipliğinde yapıldı.    

 

Açılışa, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi önceki Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Murat Özgören, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Can Karaca, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda,  DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Refik Mas, başhekim yardımcıları, öğretim üyeleri, idareciler ve sağlık çalışanları katıldı.  

 

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün konuşmasında; Dokuz Eylül Üniversitesinin öne çıkan önemli özelliklerinden birinin İnciraltı Yerleşkesi’ndeki hastane olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Türkiye’nin göz bebeklerinden biri olan, hatta dünya ölçeğinde yarışabilecek bir hastanemiz olduğu için gururluyuz. Hastanemiz, uzun zamandır var olan olumsuzluklara rağmen bütçe olarak kendini toparlamıştır ve iyiye gidiş vardır.  Rektörlük olarak verdiğimiz destekle Göz Hastalıkları Polikliniği modern şartlara uygun hale getirildi. Bundan sonra da tek kişilik ya da iki kişilik odalardan oluşacak düzenlemeler ile diğer bölümlerde yenilemeleri sürdüreceğiz. Yeni ünitemizin daha başarılı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.”   

 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda da  “Göz Hastalıkları Anabilim Dalımız, alanında yetişmiş, donanımlı öğretim üyeleri bulunan bir bölümdür ve hem mekân hem de araç gereç açısından hedeflenen yapıya kavuşmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm hocalarımızdan beklentimiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu şekilde kurumumuza ve dolayısıyla ülkemize en iyi hizmeti sunmaya devam etmeleri. Hepimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas konuşmasında, “Türkiye sağlıkta adım adım gelişen bir ülke. Üniversite hastanesi olarak bu gelişim sürecinde biz de varız. Göz Polikliniğimizde makine ve parkı fiziksel koşullar anlamında önemli düzenlemeler yaptık. Modern bir mekana kavuştuk. Hastanemizde tüm polikliniklerimizi bu seviyeye getirme çabasındayız. Bugün mevcut ekonominin getirdiği yarışmalı davranış şekli bizi de mutlak etkileyecektir ve iyileştirme çalışmalarımız sürecektir. Yenilenmiş hizmet alanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. (İlyas Yıldız – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir