• DOLAR 32.558
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2429.766
  • ...
Sevgi-Der, eşcinsellik panelini lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Sevgi-Der Yönetim Kurulu, Eğitim-Sen Batman Şubesi tarafından Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen “Cinsel yönelim ve Cinsiyet Kimliği Yaşayan Öğrenciler” konulu paneli yazılı basın açıklamasıyla lanetledi.
 
Yapılan açıklamada, ruhsal bir hastalık olan eşcinselliğin Müslüman halk arasında meşrulaştırmak istendiğine dikkat çekerek, “Batman Belediyesi Hizmet Binasında, Eğitim-Sen tarafından hafta sonu düzenlenen ‘cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği yaşayan öğrenciler’ konulu panelde, ruhsal bir hastalık olan eşcinselliği Müslüman halkımız arasında meşrulaştırmak ve böyle bir ahlaksızlığı adeta dindar halkımıza dayatmak istemişlerdir.” denildi.
 
Açıklamada, sapıklığı teşvik edici panelin sözde eğitimcilerin eliyle ve belediyenin desteği ile gerçekleşmiş olmasının, Müslüman halkı derinden yaraladığı vurgulanarak, “Böyle bir panelin dini duyguları yüksek olan Batman’ımız da yapılması ayrıca mevlüt kandiline de denk getirilmesi manidardır. İnsanlarımızın mukaddesatlarıyla savaşmayı kendilerine şiar edinen, dini değerlerine alanen saldıran, toplumun örf ve dini hassasiyetlerini hiçe sayan tüm kişi ve kurumları ve onlara destek veren herkesi şiddetle ve nefretle kınıyor Allah’ın ve peygamberlerinin laneti ile lanetliyoruz.” ifadelerine yer verildi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir