• DOLAR 32.343
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2317.92
  • ...
HÜDA PAR esnaf ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani ve HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Mazıdağı Belediye Başkan Adayı Abdulaziz Tuna, Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulkadir Şani ve Kızıltepe İlçe Başkanı Burhan Aydın kent merkezinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf esnaf dolaşan HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları, esnafın dertlerini dinledi, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundu.
 
Esnaf ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Kılınç, “Hür Dava Partisi olarak Mazıdağı’mıza, Mardin’imize güzel projelerle hizmet etmeye talibiz. Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız 31 Mart sabahı belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alanda verende melundur’ tabelası asacağız. Hepiniz de o tabelaları göreceksiniz. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır. Allah’ın hakkını gözetenler, hele hele kul hakkını daha çok gözeteceklerdir. Biz göreve geldiğimizde inşallah hepiniz Hz. Ömer gibi sırtında un çuvalı taşıyan halkın hizmetkârı olan belediye başkanlarımızı göreceksiniz. Sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar. Sorun çıkaran, dininden dünyasından habersiz bir esrar, eroin gençliği değil sorunları çözen bir gençlik inşa edeceğiz.  Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarın da söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek.” diye konuştu.
 
HÜDA PAR adaylarına yoğun ilgi gösteren Mazıdağı esnafı da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri ziyaretinizle mutlu ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz” dediler.   (Erhan AKTUMUR - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir