• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
"Belediyeler halkın beklentilerine cevap vermelidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Hüseyin Yılmaz, Merkez İlçe Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Fikri Karavil, Kayapınar Belediye Başkan Adayı Şaban Dalgın, Sur Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar ve HÜDA PAR heyeti, yerel basına nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Diyarbakır’ın yerel basınından CAN TV, Diyarbakır Haber Gazetesi, Öz Diyarbakır Gazetesi ve Mücadele Gazetesi’ni ziyaret eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları görüş alışverişinde bulunarak yerel basının önerilerini aldı.

 

CAN TV ziyareti

CAN TV’yi ziyaret eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları, CAN TV Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dalgıç ile görüştü. Seçim çalışmalarının nasıl gittiği yönünde soru soran Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dalgıç, “Yapılacak şeyler vaat edilmeli. Kişi yapamayacağını bildiği halde sırf kazanmak için yaparım dememeli, halka yalan söylememelidir.” dedi.

 

“Bizi karalamaya çalışanlara asla aldırış etmeyeceğiz”

Halkın HÜDA PAR’a teveccüh gösterdiğini belirten HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Hüseyin Yılmaz, “Şu anda yaptığımız çalışmalar neticesinde halkın teveccühünü ve halkın bize olan güvenini görüyoruz. Tabii ki birileri bu tablodan rahatsız olup karalamalara başvurabilirler. Biz hiçbir şeye aldırmadan davamız için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve elimizden geldikçe çalışmalarımıza hız vereceğiz. Allah nasip ederse belediyelerin başına gelirsek de hizmetin nasıl yapılacağı konusunda örnek olacağız.” şeklinde konuştu.

 

Halkın beklentileri olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Şimdiye kadar halkın beklentilerine cevap verilmemiş diyebiliriz. İnşaallah bizler HÜDA PAR olarak halkın bizden beklentisine memnun olacakları bir şekilde cevap vereceğiz. İnşaallah güzel hizmetlerde bulunacağız, biz bu konuda kendimize güveniyoruz.” dedi.

 

Diyarbakır’ın hizmete muhtaç olduğunu dile getiren CAN TV Yönetim Kurulu Başkanı Dalgıç, “İnşaallah hayırlı olur. Diyarbakır için konuşulduğu zaman kimse toz kondurmuyor, ama hizmete gelince hiç kimse bir şey yapmıyor. Artık Diyarbakır için hizmet yapılması gerekir. Her şeyin hayırlısı diyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

Diyarbakır Haber Gazetesi ziyareti

Diyarbakır Haber Gazetesi’ni ziyaret eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları, Diyarbakır Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Mücahit Ceylan ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Beşenk ile görüştü.

 

Dernek döneminden beri halka hizmet verdiklerini söyleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz, “Amacımız hak yolunda halka hizmettir. Nasıl ki dernek döneminde elimizden gelen hizmeti vermişsek, siyaset sahnesinde de belediyelerde siyaset yapmayacak, hizmet vereceğiz. Belediyeler partizanlığın, siyasetin yeri değil hizmetin yeridir” şeklinde belirtti.

 

Öz Diyarbakır Gazetesi ziyareti

Öz Diyarbakır Gazetesi’ni ziyaret eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları gazetenin Sahibi Fahrettin Kanat ile görüştü.

 

“Dört Halife’nin özelliklerini taşıyacağız”

Gazete Sahibi Kanat ile görüşen Belediye Başkan Adayları, halka yalan söylemeyeceklerini ve asla ihanet etmeyeceklerini net bir şekilde söyledi.

 

Dört Halife’nin özelliklerini taşıyacaklarını söyleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz, “Adaylarımız Hz. Ebubekir gibi sadık olarak insanlara dürüst yaklaşacak, Hz. Ömer gibi herkese eşit davranacak. Oy verip vermeyenler arasında ayırım yapmaksızın herkese adil davranacak. Adaylarımız Hz. Osman’ın vasfını taşıyacak. İyi huylu, güzel ahlaklı, halkın sorunlarıyla ilgilenen birer hizmetkâr olacaklar. Ve inşaallah Hz. Ali gibi bilgili olacak. Bilgi sahibi değilse de bilgili bir ekip kurarak halkına bilgi dâhilinde hizmet edecek” ifadelerini kullandı.

 

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayları görüş alışverişinde bulunduktan sonra görüşme sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir