• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Van merkezli operasyon protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Grup adına basın açıklamasını okuyan Genç-Der Başkanı Bülent Baykara yapılan operasyonların 17 Aralık komplosunun devamı olduğunu belirterek, Van merkezli 6 ilde eşzamanlı olarak yapılan baskınları kınadı.
 

 

Baykara, “Van merkezli yapılan operasyonlar özelde 17 Aralık darbesinin bir devamı, genelde ise İslam dünyasındaki uyanış sürecini durdurmaya yöneliktir." dedi.İ

 

HH İnsani Yardım Vakfı üzerinden Suriye ve Filistin'e yapılan insani yardımın terörize edilmek istendiğini savunan Baykara, yapılan operasyonların kafalarda birçok soru işareti bıraktığını belirterek, “Aynı anda bir yardım kuruluşu ve Müslüman gruplara yapılan baskın herhalde bir ilk olsa gerek. İHH İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım'ın yapmış olduğu açıklamada kuruluşların bağımsız bir teşkilat olduğu ve bu çerçevede hiçbir örgüt ile ilişkisi olmadığını bildirmişti. Yapılan operasyonun Türkiye yargısı ve emniyeti içerisinde Siyonizm ile iş tutanların varlığını aşikâr kılmıştır. İsrail ve Amerika’nın emri ile hareket eden hiçbir yapının halkın gözünde uzun vadeli yer bulamayacağı bilinmelidir.” diye konuştu.
 

 

AK Parti hükümetinin koynunda beslemiş olduğu yılanın bir ejderha gibi büyüyüp kendilerini ısırmaya başladığını görünce şoke olduğunu ifade eden Baykara, bunun için Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın içerde yatan birçok günahsız insandan söz etmeye başladığını söyledi.
 

 

Ellerindeki pankart ve dövizlerle operasyonu kınayan grup,açıklamanın ardından çeşitli sloganlar atarak dağıldı. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir