• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`HÜDA PAR gönüllerde taht kuruyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Hür Dava Partisi Van Teşkilatı ‘Ev Ziyaretleri’ kapsamında dün İstasyon Mahallesinde bir eve misafir oldular. Halkın büyük ilgi gösterdiği ev ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan mahalleli ile bir araya geldi.
 
Tuşba adayı Faruk Tasan, gösterilen ilgiden memnun olduklarını, halkın HÜDA PAR’I benimsediğini, sahip çıktığını ifade ederek, HÜDA PAR olarak da halkın değerlerine sahip çıkan malına sahip çıkan ve hizmet üreten bir belediyecilik anlayışını tesis edeceklerini belirtti.
 
Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, “Yaradılış gayemizi bilmeden hayatı da hakkıyla anlayamayız. Yaradılış gayesi doğrultusunda hayatı anlamlı ve hayatımızın her alanını ona göre tanzim etmeliyiz. Ancak o zaman hem dünya hem de ahiretin saadetini elde edebiliriz. HÜDA PAR olarak yönetim anlayışımızı yaradılış amacımız doğrultusunda temellendiriyoruz. Bu doğrultuda halkımıza hizmet etmek istiyoruz dedi.
 
Ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi içerisinde, samimi bir sohbetle geçerken karşılıklı hayır dilekleriyle sona erdi. (İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir