• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kestanepazarı Kur'an kursu Aliağa'da açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Yardımsever M. Güngör Çolakoğlu tarafından yaptırılarak Kestanepazarı’na devredilen “Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu” 18 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 10.30’da düzenlenecek programla açılacak.

 

17 Ocak 2013 Perşembe günü temeli atılan kurs, bir yıl gibi kısa bir zamanda tamamlandı. İnşaatından tefrişatına, her şeyinin en iyi şekilde yapıldığı Kur’an kursunda, öğrenciler eğitime başladı.

 

Açılışa Bülent Arınç ve Binali Yıldırım’ın katılması bekleniyor
Kestanepazarı mezunları, yardımseverler, müftüler, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve AK Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın da programa katılması bekleniyor.

 

Başkan Dayhan, tüm vatandaşları davet etti
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, programa çok sayıda kişinin davet edildiğini ifade ederek şunları söyledi: “Tüm vatandaşlarımızı, böylesine güzel bir müessesenin açılışına davet ediyoruz. Bu güzelliğe birlikte başlayalım, bu sevincimizi paylaşalım. Kestanepazarı’nın hizmetlerini insanımız biliyor. Kur’an ve hafızlık hizmetlerimiz, yardımsever kardeşlerimizin desteği, Allah’ın inayeti sürdüğü müddetçe, genişleyerek devam edecek inşallah.”

 

Açılışta davetlilere Kur’an ziyafetinin yanı sıra, Kestanepazarı öğrencilerinin 1952-1965 yılları arasında yaz aylarında, dinlenmek amacıyla Yenişakran’da gerçekleştirdikleri kamp hatıraları da anlatılacak. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir