• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Kürdistan halkı ahlaksızlığa sessiz kalmaz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Geçtiğimiz hafta Batman’da düzenlenen Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği yaşayan Öğrenciler” adlı panele tepkiler dinmek bilmiyor. Kozluk ilçesinde hizmetlerini sürdüren Kozluk  İlim-Der konuyla ilişkin olarak yaptığı basın açıklamasında, Kürt halkının haya duygularını ortadan kaldırmak ve bunun için çeşitli platformlarda çalışma ve etkinlikler düzenleyen şahısların bulunduğuna işaret edildi.

Dernek Başkanı Akif Tekin yaptığı basın açıklamasında,  “Eğitim-Sen Batman Şubesi tarafından, Kutlu Doğum’a denk gelen hafta sonunda Belediye Konferans Salonunda düzenlenen ‘Cinsel yönelim ve Cinsiyet Kimliği Yaşayan Öğrenciler’ konulu panelin iğrenç uygulamalarını esefle kınıyoruz.” Dedi.

Kozluk  İlim-Der BaşkanıTekin açıklamasının devamında, “Kürdistan halkının ar, namus ve hayâ duygularını yok etmek için gayret ve çalışma içinde bulunan LGBT anlayış ve düşünce sahibi ahlaksız kesimleri; ve ahlaksızlığı yayan ve savunan zihniyetleri şiddetle lanetliyoruz. Ve bu ahlaksızlığa zemin hazırlayan, her türlü desteği veren, destekleyen her türlü kurum ve kuruluşu kınıyor ve halkımızın bu tür faaliyetlere karşı tepkilerini göstermeye davet ediyoruz.” ifadelerini kaydetti.(Çetin Doyar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir