• DOLAR 32.573
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2425.742
  • ...
Minikler, Türkiye satranç turnuvasında Batman'ı temsil edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Mardin’de yapılan ve Mardin yöresi illerin katıldığı 12 yaş kategorisi yaş gurupları satranç turnuvasına Batman’ı temsilen katılan Mehmet Akif İnan İlkokulu 1. ve 2. Sınıf öğrencileri turnuvada 4 yaş kategoride turnuva birinciliği, 2 yaş kategorisinde turnuva ikinciliği elde ettiler.

 

Bu kapsamda Mehmet Akif İnan İlkokulu minik satranç takımı, okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’yı makamında ziyaret etti.

 

Kendisini ziyaret eden minik öğrencilerin Mardin yöresi satranç turnuvasında aldıkları başarı ile ilgili bilgi veren öğretmen İbrahim Halil Yılmaz, hedeflerinin Türkiye satranç turnuvasında başarı elde etmek olduğunu söyledi.

 

Milli Eğitim Müdürü Akboğa ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Mardin yöresinde yapılan satranç turnuvasında büyük başarı elde eden sevgili öğrencilerimizi kutluyorum. Aldıkları bu başarı bizleri mutlu etmiştir.  Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye satranç turnuvasından da başarı getireceklerine inanıyorum.” diye konuştu.

 

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ziyaret sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

Mardin yöresi satranç turnuvasında dereceye giren minik öğrenciler 24-31 Ocak tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye satranç turnuvasına katılma hakkını elde etti.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir