• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
HÜDA PAR`ın Beşiri`de seçim çalışması sürüyor-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman’ın Beşiri ilçe Belediye Başkan Adayı Nasır Efrens, Beşiri Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Gençlik Evi, Kadın Destek Evi, Beşiri Gazetesi, TEDAŞ, Sağlık Ocağı ve pazar esnafını ziyaret etti.
 
HÜDA PAR heyeti, önce Beşiri Lisesi’ni daha sonra İmam Hatip Lisesi’ne geçip okul Müdürleriyle görüştü. Buradan da Gençlik Evi’ne geçen HÜDA PAR heyeti, kapıda parti tanıtım broşürlerini dağıttı.
 
Ziyaretlerine devam eden heyet, Kadın Destek Evine geçip parti tanıtımına devam edip kadınların sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldılar.
 
HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Nasır Efrens ve beraberindeki heyet, Beşiri’de yayın yapan Beşiri Gazetesini de ziyaret etti. Heyeti, gazete yazarlarından Tercan Atılgan kapıda karşıladı.
 
HÜDA PAR heyeti ziyaretlerine TEDAŞ ile devam etti. TEDAŞ Şube Müdürü Alaeddin Keskin ile bir görüşme gerçekleştiren HÜDA PAR heyeti sıcak bir şekilde karşılandı.
 
Belediye Başkan Adayı Nasır Efrens, Batı ile bölge arasında ayrımcılığın yapıldığını belirterek, “Halkımız fakirdir ve iş imkânları da kısıtlıdır. Ekonomik kalkınma öncelikli olması gerekir. Maneviyata önem verilmesi durumunda bu sorunlar kendiliğinden çözülür.” dedi.
 
Heyet ziyaretlerin devamında Beşiri Sağlık Ocağına gidip Aile Hekimi Doktorlarını ziyaret edip parti tanıtım broşürlerini verdi.
 
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman’ın Beşiri İlçe Belediye Başkan Adayı Nasır Efrens ve beraberindeki heyet, pazar esnafına ziyarette bulundu. Parti tanıtım programını stantları tek tek dağıtıp parti çalışmalarını kendilerine sunan HÜDA PAR heyeti, bol kazançlar dilekleriyle ayrıldılar. (Kenan Önder-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir