• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.024
  • ...
Kocaeli'den Urfa'ya kardeşlik eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Kardeş okul Kampanyası kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Üyelerini ve Darıca Aslan Çimento Teknik Meslek Lisesi heyeti, ziyaretlerine İlk olarak Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ziyaret ederek başladı.

 

Darıca’dan gelen heyeti makamında ağırlayan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, kardeşlik protokolünden ve verilen desteklerden dolayı memnun olduğunu ifade etti.

 

İlci, "Kardeşliğimizin artarak devam etmesi bizim için çok önemli. Burada bulunmanız bile bizler için anlamlı ve büyük bir destektir. Okullarımıza yaptığınız maddi manevi desteklerinizden dolayı sizlere şimdiden teşekkür ediyor, kardeşliğimizin artarak devamını diliyoruz." dedi.

 

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ise "Bende bir Siverekli olarak Şanlıurfa’da bulunmaktan onur duyuyorum. Burada bulunmamızın amacı kardeş okul projesi kapsamında Darıca da faaliyetlerde bulunan hayırsever işlerde öncülük eden Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile ilçemiz Aslan Çimento Teknik Meslek Lisesi ile Siverek Endüstri Meslek Lisesi Kardeş Okul Kampanyası çerçevesinde kardeş okul oldular.” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ziyarete gelen Kocaeli Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’a Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyelerine ve Darıca Aslan Çimento Teknik Meslek Lisesi öğrencilerine günün anısına birer plaket takdim etti. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir