• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
‘Beyaz Türkler’in Umudu Pensilvanya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
TESEV ve Akil İnsan Heyeti D.Anadolu Başkanı Can Paker, hükümete yönelik seçim ayarlı operasyonları STAR’a değerlendirdi. Gülen hareketi`nin, devleti ele geçirme planını ele alan Paker, “Eğer hakikaten böyle bir niyetle devleti ele geçirmek varsa ne sosyoloji biliyorlar ne siyaset biliyorlar. Kışlasına dönmüş ordu sokağa çıkmadan seçilmişlerin elinden yönetimin gitmesi mümkün değil. Ama bugünkü durum Türkiye’yi krize sokar fakat başarılı olamaz” dedi.
 
Pensilvanya’ya Beyaz Türk ziyaretinin arttığını anlatan Paker, “Gidiş nedenleri ise; Gülen hareketi`nin elinde bulundurduğunu düşündükleri yargının bir gün kendilerine de dokunmama istediğini dile getirmek” diye konuştu.
 
Gidenlerin isimlerini biliyorum
 
Pensilvanya’ya çok ziyaret yapıldığını anlatan Paker, “Beyaz Türkler, yaratılmış bir zümre. Beyaz Türkler kendi kendini yaratmadığı için, bir ideolojileri yok. Türkiye’nin vaziyeti karşısında şaşkınlar. Şu anda Öcalan ve Kürtler, yani Devletin bugüne kadar savaştığı Kürtler, devleti ele geçirmek isteyenlerin karşısında. Halkın büyük çoğunluğu da Gülen hareketi`nin karşısında.
 
Beyaz Türklerin ideolojisi olmadığı için bir şey üretemiyorlar. Pensilvanya’ya gidildiğini biliyorum ama hep mi vardı yoksa bugünlerde mi arttı. İsimleri de biliyorum” dedi. 
 
STAR

Bu haberler de ilginizi çekebilir