• DOLAR 32.604
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2499.047
  • ...
Vali  Cumhuriyet Kız YİBO' yu ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile birlikte, Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Orta Okulunu (YiBO) ziyaret etti. Okulun yemekhanesinde öğrencilerle birlikte öğlen yemeği yiyen ziyaretçi heyet, okulun  pansiyon, yemekhane ve kütüphanede incelemelerde bulundu.

 

Sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Taşyapan, "Ailelerinize bizden selam götürün. Çocuklarını merak etmesinler. Sizler de ailelerinizi mahcup etmeyin. Belirlediğiniz hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın ve başarılı olun." dedi.

 

Öğrencilere 'Ne olmak istiyorsunuz?' sorusunu yönelten Vali Taşyapan, aldığı cevaplardan sonra, tüm öğrencileri, arzu ettikleri mesleklerde görmek istediğini söyledi.

 

Daha sonra okulla ilgili Okul Müdürü Metin Güngör ve öğretmenlerden bilgi alan Taşyapan, YİBO'ların öğrencilerin en iyi eğitim öğretim görmeleri için tasarlandığını belirterek, “Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Ortaokulunda okuyan çoğu öğrencimiz yatılı olarak okuyor. Bu okullarımıza gönderilerek bizlere emanet edilen çocuklarımıza aile ortamı sunularak anne baba şefkati gösteriliyor. Amacımız çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır" ifadelerini kullandı.  (Nihat Kanat-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir