• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Müslüman Kürt halkını felakete sürüklüyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kur’an Nesli Platformu, Eğitim-Sen Batman Şubesi tarafından kutlu doğuma denk gelen hafta sonunda Belediye Konferans Salonunda düzenlenen “Cinsel yönelim ve Cinsiyet Kimliği Yaşayan Öğrenciler” konulu panele tepkiler gelmeye devam ediyor. Mustazaflar Cemiyeti ve Hak ve Özgürlükler Platformu ortak yazılı basın açıklaması yaparak,  bazılarının özgürlükler, eşitlikler adı altında Müslüman Kürt halkını ve diğer kardeş halklarını bir felakete sürüklemek istedikleri belirtildi.
 
Yapılan yazılı basın açıklamasında, “Geçen hafta sonu Eğitim Sen Batman Şubesi tarafından Belediye Konferans salonunda  ‘Cinsel yönelim ve Cinsiyet kimliği yaşayan öğrenciler’ konulu bir panel düzenlendi.” Hatırlatılması yapıldı.
 
Bu panele yerel basında da katılımın olduğu ve duyarlılık gösterilerek panelle ilgili görüş ve izlenimlerin kendileriyle paylaşıldığı belitilen açıklamada, “Bu vesileyle, masumane bir kılıfla yapılmaya çalışıldığı halde bu paneli düzenleyenlerin çirkef düşüncelerini köşelerine ve gazetelerine taşıyarak yerden yere vuran basınımızı duyarlılıklarından ötürü tebrik ediyoruz. Ancak bu sinsi ve hain panelin yeterince konuşulmadığı ve gözler önüne serilmediği, hatta sümen altına itildiği izlenimi üzerine bizlerde hassaiyetlerimize binaen görüşlerimizi değerli halkımızla paylaşmak istedik.” Denildi.
 
“Bu panelde Kaos Gay Derneği üyesi Remzi Altuntop ve Psikoloji Danışmanı Berna Savcı Eğitim Sen üyeleriyle bu sapıklık mevzularını görüşüp sözüm ona panel düzenlemişler” ifade edilen basın açıklaması daha sonra şöyle devam etti: “Doğrusu bu konu ile ilgili haberleri okuyunca hayretler içinde kaldık. Bu panelle bazılarının özgürlükler, eşitlikler adı altında Müslüman Kürt halkını ve diğer kardeş halkları nasıl bir felakete sürüklemek istediklerini daha iyi anladık ve gördük. Bu panel bizlere Müslüman Kürt halkını dininden ve özünden uzaklaşırmak isteyenlerin bu halkın dostu olamayacağını gösterdi.” İfadeleri kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir