• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
"Bizim mega projemiz insanlara yalan söylememek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Güneş, “Ben şahsen kenar mahallelerde halkın parkları yapanlara beddua ettiklerini duyuyorum. Onun için bizde diyoruz önce insanımızı imar edelim. Mimari projelerimizin başında bu var. İnsanı insan etmediğimiz müddetçe bir yerlerin düzeldiği yok.” dedi.

 

“Yolsuzlukla mücadelede kanunlarla yolsuzluk önlenmiyor” diyen Güneş, “Her bir yere karakol açmak, adliyeleri artırmak bu işe çözüm olmuyor. Bunun için diyoruz, 3 karakoldan biri medrese olsaydı, alimler yetişseydi, topluma faydalı insanlar yetişse sokaklara düşmüş insanlarımız kurtarılsa cehennemden korunsa ve cennetteki parklara talip olsa daha uygun olur, önceliğimiz budur.” ifadelerinde bulundu.

 

Mega projelerinin insanlara yalan söylememek olduğunu belirten Güneş, “Çok tuhaf geliyor insanlara ya böyle projemi olur diyorlar. Bugün siyaset denilince insanların aklına yalan-dolan geliyor. Siyaset yalandır temiz insanların siyasetle ne işi var diyorlar. İşte biz bunu temizlemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.  (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir