• DOLAR 32.597
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.522
  • ...
Terörist Damgası Yemek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Size bir şey söyleyeyim mi? Zamanında ,Tarihte Radikal terörist diye ilan edilen en büyük şahsiyet Hz Muhammed’tir. Yaptığı faaliyetler,söylediği her söz kendi zamanındaki lağinleri tedirgin ettiği için en büyük Radikal terörist olarak ilan edilmişti. Onun yanında bulunmayı bırakın, 10 metre uzağından geçeni dahi Radikal terörist ilan edip büyük eziyetler etmişlerdi. O büyük insanın arkadaşları veya diğer tabiriyle yolunda gidenlere öyle bir eziyet etmişlerdi ki , Tarih bile böyle bir olayı kaydettiği için kahr olmuştur. Kimisi hasırlara sarılıp dumana tutulmuş,kimileri annelerinin emriyle acı işkenceler çekmiş.Sırf bu terörist dedikleri adamın peşini bıraksınlar diye.Bakmışlar bu Radikal terörist dedikleri adamın peşini bırakmıyorlar büyük bir boykota maruz bırakmışlardır onları. Su ,yiyecek hatta evlenecekleri eşler edinmelerini dahi yasaklamışlardır. O zamanki gazeteleri medyaları olan şairleri kullanıp bu adamların büyük bir Radikal terörist olduklarını her yerde belirtmişlerdir. Bu Radikal terörist dedikleri insanlar başka ülkelere sığındıkları zaman o ülkede de barınmasınlar diye dış ilişkilerini dahi devreye sokuyorlardı.
 

O büyük şahsiyet Hz. Muhammed’ten 1400 yıl sonra da O büyük şahsiyetin yolunda gidenler yine terörist damgası yemişlerdi. Üstad Bediuzzaman Said Nursi bu ülkenin en büyük Radikal teröristiydi o zamanlar. Söylediği her şey o zamanın lağinlerini rahatsız ettiği için, büyük Radikal terörist ilan edilmişti. O değerli insanın yanındaki herkes Radikal terörist damgası yemişti. Ve tarihle lağinlerin değişmeyen uygulamalarına maruz kalmışlardı. İşkenceler,sürgünler,boykotlar... Ama bu Radikal teröristlerin(!) akıbetlerine bir bakmak lazım. Lağinlerden En Radikal büyük Terörist damgasını yiyen Hz Muhammed(s.a.v)’e bakalım.Söylemeye bile gerek yok aslında.Ama söyleyelim.Dünya görmediği bir inkılab geçirdi bu Büyük şahsiyetin eliyle.Milyonlar takipçisi oldu.100 yıllar geçmesine rağmen adı ölmeyen,ölümsüzleşen bir şahsiyet olarak kalmıştır.Bu ülkenin en büyük Radikal teröristi lan edilen Üstan Bediuzzaman, ismi bu ülkede anıldığı zaman “Allah ondan razı olsun” deniliyor. Milyonların sevdiği,unutmayacağı bir şahsiyet olarak tarihe ismi yazıldı. Peki o lağinler ? Radikal Terörist diye ilan ettikleri bu şahsiyetlerin isimleri altında ezilip kaldılar. Neden böyle oldu ? Allahın davasını yürüttükleri için,lağinlerin saltanatını sarstıkları için radikal terörist ilan edildiler. Namaz kılmaları,kur’an okumaları,kısacası İslamı hakkıyla yaşamaya çalışmaları onların radikal terörist ilan edilmelerine sebep oldu.
 

Ve günümüz
Radikal Terörist damgası yiyen o kadar çok kişi var ki.Dünyada Hama gibi İslami bir hareket,Somalide Eş Şebap , Mısırda İhvanı Müslimin .... Saymakla bitmiyor.Ama Biz ülkemize bir bakalım. Günümüzde bu ülkenin en büyük Radikal Terörist(!) grubu kim ? Mustazaflar Camiası. Neden Radikal terörist ilan edildiler ? Söyledim ya . Bu ülkedeki lağinlerin saltanatını sarstıkları için,namaz kıldıkları için,Üstad Bediuzzamanın yolunda gittikleri için,Hz Muhammed’i en büyük önder olarak seçtikleri için.O bir zamanlar En büyük Radikal terörist ilan edilen şahsiyet için meydanlarda milyonları topladıkları için bugünün,bu ülkenin en büyük Radikal terörist grubu oldular. Ama tarih hiç bir zaman şaşırmaz. Radikal Teröristlerin(!) akıbeti malumdur. İşte buna rağmen Terörist damgası yemek ...

 

İslamı yaşayıp yaşattıkları için Radikal Terörist ilan edilenlere selam olsun.

 

M.Nur Kahraman / Mardin
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir