• DOLAR 32.599
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.605
  • ...
`israil cesaretini Araplardan alıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Parlamentosu Değişim ve Islah Grubu üyesi milletvekili Mervan Ebu Ras, Arapların, hükümetlerin, alimlerin ve halkların sessizliğinin Siyonist işgal güçlerini İbrahim El-Halil Camisi`nde namaz kılan Filistinlilere yönelik ihlallerini işlemeye teşvik ettiğini söyledi.

Milletvekili Ebu Ras, Siyonist işgal güçlerinin baskılarının ve ihlallerinin Filistinlileri topraklarına ve kutsal değerlerine bağlı kalmaktan vazgeçiremeyeceğini ifade etti.

Mervan Ebu Ras, konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan bildiride, Siyonist işgal güçlerinin ihlallerini sürdürmesinin Filistin halkına ve özellikle de kutsal değerlerine karşı saldırılarını tırmandırma niyetine işaret ettiği belirtildi.

Siyonist işgal güçlerinin ve gaspçı sürülerinin Kudüs`e, Mescid-i Aksa`ya ve kutsal mekanlara yönelik saldırıları ve Yahudileştirme faaliyetleri karşısında Arapların, hükümetlerin, alimlerin ve halkların sessiz kaldığını ifade eden Ebu Ras, bazı halkların da kendi sorunlarıyla meşgul olduğunu dile getirdi.

Batı Yaka`daki baskı ve ihlallerde Filistin Özerk Yönetimi`nin, başkanı Mahmud Abbas`ın ve güvenlik birimlerinin oynadığı rolü kınayan Ebu Ras, Fetih Hareketi ve Filistin Özerk Yönetimi liderlerini hesaplarını yeniden gözden geçirmeye davet etti.

Filistin Enformasyon

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir