• DOLAR 32.372
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.51
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK: Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Ardahan, Kars, Osmaniye, Hatay ile Mersin ve Adana`nın iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI : Kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA:

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu, Osmaniye (Haruniye, Hasanbeyli, Kadirli), Hatay (Dörtyol, Erzin, İskenderun, Samandağı) ile Mersin (Çamlıyayla) ve Adana`nın (Karaisalı, Pozantı, Yumurtalık) iç kesimlerinin yüksekleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (33)
İstanbul: Az bulutlu (29)
İzmir: Az bulutlu ve açık (33)
Konya: Parçalı bulutlu (32)
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yüksekleri (Karaisalı, Pozantı, Yumurtalık) kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (34)
Osmaniye: Az bulutlu (33)
Mersin: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yüksekleri (Çamlıyayla) kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (34)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (38)
Batman: Az bulutlu ve açık (38)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (37)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (35)
Mardin: Az bulutlu (33)
Hakkari: Az bulutlu (31)
Van: Az bulutlu (28)
Bingöl: Az bulutlu (34)

Ayhan Kaya-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir