• DOLAR 32.397
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.936
  • ...
`HÜDA PAR Bitlislilerin gündemine oturdu`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS- Seçim çalışmalarını artıran Bitlis İl Teşkilatı, üyeleriyle gündüzleri esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, akşamları da ev ziyaretlerini sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Gençlik Derneğini (AGD)’yi ziyaret eden HÜDA PAR  İl Teşkilatını Dernek Başkanı Gökhan Evren ve üyeleri karşıladı.
 
Yaptıkları ziyarette partinin kuruluş amacını, yapılan çalışmalar ve hedefler hakkında HÜDA PAR İl Başkanı Celal Gül, bilgi verdi. Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya ise, yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
 
Karakaya, beklentilerinin çok üstünden halkan teveccüh aldıklarını belirterek şunları söyledi: “ Parti olarak seçim sahnesine çıktığımız günden itibaren halkın büyük desteğini aldık. Bitlis halkıyla iç içe olan bir yönetimiz. Bizler her ne kadar siyasi arenada yeni sima olsak da dernek çatısı altında binlerin katılımıyla yaptığımız Kutlu Doğumlar, basın açıklamaları, zengin ve fakir arasında köprü vazifesini yaparak yetim, mağdur ve kimsesizlere yaptığımız insani yardımlarla bu halk bizleri çok iyi tanıyor. Bitlis halkı, Hz. Ömerler gibi, yardım kolilerini sırtlarımıza alarak Bitlisin en ücra noktasında bulunan bir mağdur aileye ulaştırdığımızı çok iyi biliyor. Bizler Allah’ın izniyle bu halka İslami yaşantımızla, hal ve hareketimizle, İslami ve insani değerlere olan bağlılığımızla, zalimin karşısında mazlumun yanındaki dik duruşumuzla bu halkımıza bir güven vermişiz ki, halktan yoğun teveccüh alıyoruz.”
 
Bitlis’in çehresinin 30 Mart seçimleriyle HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışıyla değişeceğine inandıklarını ifade eden Karakaya,  “Halkımız, huzur, kardeşlik, birlik, beraberlik ve hizmetle tanışacak. Her kesin ve her kesimin eşit olarak hizmet gördüğü bir belediyecilikle tanışacak.” dedi.
 
Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AGD Başkanı Evren, Necmettin Erbakan’ın siyasi arenada açtığı çığırın HÜDA PAR ile zirveye ulaşacaklarını temenni etiklerini ve kendilerine düşen sorumluluklarını da yerine getireceklerini belirtti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir