• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
HÜDA PAR Muş İl Teşkilatı`ndan iddialara cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Teşkilatı, son günlerde Muş kamuoyunda dolaşan “HÜDA PAR seçimlere katılmayacak veya seçim günü olan 30 Mart 2014 tarihine yakın bir zamanda başka bir partiye katılacak” şeklindeki iddialarına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.
 
İddiaların asılsız olduğuna dikkat çekilen açıklamada, HÜDA PAR’ın kesinlikle seçimlere gireceğinin altı çizildi.
 
“Halktan HÜDA PAR ‘a yoğun bir teveccüh var’’
HÜDA PAR Muş İl Teşkilatı olarak seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ve bu çalışmaların 30 Mart sabahında seçim sandığının başında sona ereceği ifade edilen açıklamada, “HÜDA PAR’ın halk tarafından yoğun bir teveccüh ile karşılanmasını hazmedemeyen cenahlar, ‘HÜDA PAR seçimlere katılmayacak’ şeklindeki asılsız iddialar ve dedikodularla halkın partimize karşı olan teveccühlerini kırmaya çalışmaktadırlar. Bu yapılan dedikodular asılsız olmakla beraber, bunu yapanların kesinlikle emellerine ulaşamayacaklarını da belirtmek isteriz.” denildi.
 
“HÜDA PAR’ın seçime girmeyeceğini söyleyenler, yanıldıklarını görecekler’’
“Şunu halkımıza ilanen duyuruyoruz ki,  HÜDA PAR seçimlere katılıyor.” denilen açıklamada, “Allah’ın yardımı ve siz değerli halkımızın desteğiyle belediye seçimlerini kazanarak sizlere hizmet etmek istiyoruz. Eğer birileri bizim başkaları adına çalıştığımızı ve seçime yakın bir zamanda seçime girmekten vazgeçeceğimizi sanıyorsa, bu insanların iftira ve yalan üzerine siyaset yaptıklarını, önümüzdeki süreçte bu kişi veya kişilerin nasıl bir yanılgı içerisinde olduklarını ve nasıl bir hayal kırıklığına uğrayacaklarına herkes şahitlik edecektir inşallah.” ifadelerine yer verildi.  
 
Halkın HÜDA PAR’a olan teveccühünün bazı kesimler tarafından hazmedilemediğinin altı çizilen açıklamada, “19 Aralık günü Belediye Başkan adayımızın açıklanmasından sonra halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaştık. Halkımızın bu teveccühü bizi şaşırtmamakla beraber, bizi onurlandırmış ve Muşlu kardeşlerimize hizmet etme isteğimizi kat kat arttırmıştır. Çünkü biz bu memleketin çocuğuyuz, soğuğuyla sıcağıyla güzel havasını doğduğumuz günden beri soluyoruz ve inşallah ölene kadarda soluyacağız.  Halkımız şu hususu çok iyi bilsin ki, biz size asla ihanet etmeyecek, söylediğimiz ve söyleyeceğimiz her sözün ve yaptığımız her işin arkasında olacağız inşallah. Allah’ın izniyle siz buna şahitlik edeceksiniz. Halkımız bizleri, bilhassa HÜDA PAR Muş Belediye Başkan adayı olarak seçtiğimiz İnan Sur kardeşimizi çok iyi tanımaktadır. Ve bizler eminiz ki halkımız, bize verecekleri destekle, aleyhimize yapılan kara propagandaları da boşa çıkaracaktır.” ifadelerine yer verildi.
 
Yapılan açıklamada son olarak şunlara dikkat çekildi; “Yapılan bu asılsız propagandaların halkımızın partimize göstermiş olduğu destek ve teveccühlerini asla kıramayacağını ve bu tür asılsız iddialara itimat etmemenizi; siz değerli halkımızın bizleri dualarınızdan mahrum bırakmamanızı istiyoruz. Bu münasebetle bizi seven ve gönül kapılarını bizlere açan dostlarımız müsterih olsunlar Allah’ın izni ve yardımı; siz değerli kardeşlerimizin gayretli çalışmaları sonucu 31 Mart sabahı Muş’un güzel insanları HÜDA PAR’ın adalet ve hizmet güneşiyle uyanacaklardır İnşallah.” (Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir