• DOLAR 32.519
  • EURO 34.641
  • ALTIN 2489.941
  • ...
Mutluluğu İslam`da bulan ABD`li repçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uzun zamandır ABD’de yaşamına devam eden ve daha önce rep dansı ile ilgilenen Chauncey Lamont Hawkins; uzun arayışları sonrası mutluluğu İslam dininde bulduğunu dile getirdi.

Hawkins, “Ben hayatımın her anında para ve şöhret dolu bir yaşam hayal ettim. Mutluluğun kazanılan para ve elde edilen şöhret ile tadılacağını düşünüyordum ama bütün bunların yanlış olduğunu anladım,” dedi.

İslam dinini seçerek Müslüman olan Hawkins, “Sonunda mutluluğun kaynağını buldum: İslam,” dedi. Daha önce pahalı arabalara, elmaslara sahip olduğunu ve dünyanın birçok yerini gezdiğini ifade eden ABD’li repçi; “Ben bütün bunlara sahip olmama rağmen iç huzursuzluğum ve mutsuzluğum devam ediyordu,” dedi.

İslamî hayat tarzına çok kısa süre içerisinde aşina olduğunun altını çizen Amerikalı repçi; “özellikle gün içerisinde kıldığım vakit namazları gönül huzurumun artmasını sağlıyor,” dedi.

Körfez ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentine geldikten sonra Müslüman olmaya karar veren Amerikalı repçi; “Ben buraya geldikten sonra fikrimi değiştirdim. Ben Abu Dabi’ye Müslüman olmayan bir repçi olarak geldim ama şimdi Müslüman olarak ülkeme dönüyorum,” dedi.

Amerikalı repçi Hawkins, Müslüman olduktan sonra ismini Amir Junaid Muhadith olarak değiştirdiğini de açıkladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir