• DOLAR 32.61
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.42
  • ...
Hilvan HÜDA PAR Mevlit kandili mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi  (HÜDA PAR) Hilvan İlçe Başkanı Bedih Çiftçi, Hz Peygamberin dünyaya gelişinin 1488.yıldönümü münasebetiyle, kutlama mesajı yayımlayarak,  peygamberin bıraktıklarını tatbik etmenin önemine vurgu yaptı.

Hür Dava Partisi Hilvan İlçe Başkanı Bedih Çiftçi,  Hz. Peygamberin nurlu doğumu münasebetiyle yayınladığı mesajda: "İslam dinin son ve peygamberi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa` nın kutlu doğumu 1488. yıldönümü tüm İslam Alemine ve Müslüman halkımıza mübarek olsun.``  diyerek herkesin Mevlit Kandili’ni kutladı.

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Çiftçi, mesajının devamında, “İnsanlığın hayat ufkuna bir aydınlık devri açan Hz. Muhammed’in gelişi bolluğun bereketin bin yıllık ateşlerin söndüğü bir gündü. Onun için O`nun gelişi biz Müslümanlara İlahi bir lütuftur. Bu günü bu şekilde kutlamamız gerektiğini” vurguladı.

Çiftçi kutlama mesajında son olarak, “Resulullah`ın bize getirdiklerine tam manasıyla uyup uygulamamız gerekiyor. O bize iki şey bıraktı; Kur`an ve Sünneti bu ikisine sımsıkı sarıldığımızda kurtuluşa erecek olanlardan oluruz”  dedi.

(Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir