• DOLAR 32.523
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2421.522
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep teşkilatından kutlu doğum mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Hür Dava Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Özaslan, yayımladığı mesajla tüm Müslümanların Mevlit Kandilini kutladı.

 

12 Ocak Pazarı Pazartesiye bağlayan gecenin Hz Muhammed Mustafa'nın (sav) dünyayı şereflendirdiği gecenin yıldönümü olduğunu belirten Özasalan, "O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Kur’ani ve bütün güzel ahlaki erdemleri şahsında toplayan Peygamber Efendimiz, tüm insanlığa bir kurtuluş ve diriliş çağrısı yapmıştır. O’nun tüm mesajları ve yaşamı, insanlığın huzuru, mutluluğu, barışı, kardeşliği, sevgiyi ve güveni yaygınlaştırmaya yöneliktir." dedi.

 

Hz Muhammed'in (sav) sadece Müslümanlara değil, insanlara değil, bütün âlemlere rahmet olarak gönderildiğini vurgulayan Özaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Cenabı Allah Bizi onun yolundan izinden şefaatinden ayırmasın. Onun getirmiş olduğu ilahi davayı anlamayı onun ahlakıyla ahlaklanmayı bizlere nasip etsin. Tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlit Kandilini kutluyor, dünyada ve İslam coğrafyasında akan kanların durması, zulümlerin bitmesini Müslümanların vahdetinin ve birlikteliğinin sağlanmasına vesile olmasını,  milletimizin, İslam âleminin ve insanlık için hayırlara vesile getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ederiz.”  (Ökkeş Korkmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir