• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
"O'nun (sav) dünyaya teşrifi büyük bir inkılâptır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve Belediye Başkan adayı Mehmet Şenlik, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladıkları mesajla, tüm Müslümanların kandilini kutlayarak ümmete hayırlar getirmesini diledi.

 

Bu gecenin İslam âlemine, ülkemize ve hususen bölgemizin selametine vesile olmasını dileyen HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, "Yine bu vesileyle tüm İslam âleminin mevlit kandilini tebrik ediyoruz. Özellikle işgal altında bulunan İslam topraklarının ve zulüm altında inleyen Müslümanların kurtuluşuna ve özgürlüğüne vesile olmasını diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 

Mesajında, insanlığın hayat ufkuna aydınlık bir devir açan Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyaya teşrifinin büyük bir inkılâp olduğu belirtilen HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Mehmet Şenlik, "O'nun teşrifi, dünyaya yeni bir ruh ve yeni bir dinamizm getirmiştir. Bu vesileyle Hz. Peygamberimizin (S.A.V) dünyaya teşrifi bizim için çok önemlidir. Bütün insanlık için önemlidir. Bu günü bu şekilde kutlamamız gerekiyor...

 

Bu gecenin bütün İslam âlemi için hayırlı olmasını, darda, zorda bulunan mustazafların, muhacirlerin kurtuluşuna vesile olmasını yeni bir davet anlayışıyla girdiğimiz bu yılın hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim ümmete birlik, beraberlik ve vahdet şuuru nasip eylesin. Bu vesileyle bütün Müslümanların kandillerini tebrik ediyor, bu gece bol bol salâvat getirilmesini tavsiye ediyorum. Çokça dua edilmesini tavsiye ediyoruz. Kandiliniz mübarek olsun. Allah’a emanet olun."    (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir