• DOLAR 32.379
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.646
  • ...
Osmanoğlu: Gazze-Filistin dedemin şahsi tapulu malıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Çiftlikat-ı Şahane yani Gazze-Filistin dedemin bizzat şahsi tapulu malıdır" dedi.
Vali Ahmet Aydın`ın daveti üzerine Siirt`e gelen Osmanoğlu, "Eskitilmiş Kılıç" adlı tiyatro oyununu izledikten sonra "Cennet Mekanı 2. Sultan Abdülhamid Han`ın Hayatı" konferansına katıldı.

`GAZZE-FİLİSTİN DEDEMİN TAPULU MALIDIR`
Gazze ve Filistin konusunda devam eden bir veraset davalarının olduğunu belirten Osmanoğlu, şöyle konuştu: "Çiftlikat-ı Şahane yani Gazze-Filistin dedemin bizzat şahsi tapulu malıdır. Bizim öncelikli bir veraset davamız var. Dava açıldı, ret geldi, tekrardan başladı. Önce onun sonuçlanmasını bekliyoruz.

Dedemin kendi şahsi tapulu malı Filistin-Gazze, Türkiye`nin çeşitli yerlerindeki petrollerle alakalı ilk önce kendi ülkemizdekileri aslında almamız gerekiyor. Sonra yurt dışındaki Kerkük`te ve diğer yurt dışındaki mallarımızı alabilmek için önce kendi yerimizi, sonra diğer yerleri almamız gerekiyor.

Bu biraz zaman alabilir, çünkü kimisi bizim şahsi tapulu malımızı almamızı istemiyor. Şundan emin olalım, dedemin hakikaten o kadar çok mal varlığı var ki sadaka taşları gibi nasıl halkına baktıysa bize de gelse biz de bununla dünyadaki bütün Müslümanlara yardım etmek isteriz." Konferansı izleyen Vali Aydın, Osmanoğlu`na Siirt`i simgeleyen battaniye hediye etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir