• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Karlıova Kaymakamı'ndan gazetecilere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı ve Özel İdare Müdürü Bayram Sümbül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecileri ziyaret ettiler.  

 

Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahseden Kaymakam Çomaklı, ilçe sorunları hakkında halka doğru ve tarafsız bir gazetecilik anlayışının olması gerektiğini vurguladı.

 

Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, Gazeteci Ahmet Bingöl ve Bülent Temiz ile ilçe sorunları hakkında sohbet ederek şunları söyledi;

 

“İlçemizde Basın adına faaliyet eden Karlıova Gazetesi ve İlke Haber Ajansı (İLKHA) çok zor koşullarda hizmet ediyor. Memleketimize hizmet için var olan önemli kurumlardan birisi de basın camiasıdır. Siyasetle birlikte ve kimi zaman etkin bir denetim mekanizması olarak görev yapan, kimi zaman işbirliği ve katkıları ile ülke kalkınmasına katkı sağlayan basın çalışanları ile vardır. Basın dediğimizde, gazetesi, televizyonu, radyosu, şimdi internet medyası ile bir bütündür. Ama bunların hepsinin temel taşı gazetecidir. Ülkenin meseleleri farklı görüşler de ortaya konularak kamuoyu önünde tartışılabilmektedir. Bunlar, şüphesiz demokrasimizi daha üst seviyelere taşıyacak faktörlerdir. Bundan sonra da, aynı hassasiyeti göstermeye, hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi yönünde adımlar atmaya devam edeceğiz. Türkiye basınının gelişmesinde en önemli payı basın çalışanlarına aittir.” (Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir