• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
Mardin Müftüsü'nden 10 Ocak ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti.


Müftü Coşkun, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü, Haber Editörü Velit Ok, Köşe Yazarı Faraç Çobanoğlu ve Musa Öztürk ile İlke Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Aslan tarafından karşılandı.

 

Gazetecilerin günlerini tek tek tebrik eden Müftü Coşkun, “Basının temel işlevinin insanlara bilgi akışını sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak” olduğunu söyledi.

 

İnsanların bilgi alma ve haberdar olma haklarının basın aracılığıyla yerine geldiğini hatırlatan Müftü Coşkun, "Basın yayın organlarımıza her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Halkımızın sesi olan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan her türlü ortam ve şartlarda görev yapan, ilimizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamu yararı gözeten, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik eder, Pazar günü İdrak edeceğimiz Mevlid Kandilinin de size ve ailelerinize sağlık, mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.
 

Cemiyet yönetiminden hayır dualarını eksik etmeyen Müftü Coşkun, Mardin’e daha güzel haber yapmalarını istedi.
 


Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü de, Müftü Dursun Ali Coşkun’a bu anlamlı ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir