• DOLAR 32.602
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2498.144
  • ...
Kurum İl  Müdürlerinin  Aralık toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Kurumların İl müdürleri Aralık ayı toplantısı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde yapıldı. Toplantının ana gündem maddesini, bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi oluşturdu.

 

Kurumların İl Müdürleri toplantısına başkanlık eden Sosyal Politikalar İl Müdürü Şinasi Erol, kuruluş olarak son bir ay içerisinde yapılan çalışmalar hakkında ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.

 

İl Müdür yardımcıları vasıtasıyla bağlı kuruluşların her ay düzenli olarak ziyaret edileceğini belirten Erol, kuruluşun işleyişinin ve kuruluştan hizmet alanların memnuniyetlerinin inceleneceğini  belirterek,  yapılacak işlerin mevzuat çerçevesinde yapılıp yapılmadığının üzerinde durulacağını belirtti.

 

Erol konuşmasında, “İşlerin mevzuat çerçevesi içerisinde yapılması bizim için önemlidir. Personellerimize pozitif bakış açısı ve motivasyon kazandırmamız gerekir.” dedi.

 

Programın giriş bölümü sonrası toplantıya iştirak eden tüm kurum müdürleri, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi verdiler. (Murat Dalgın – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir