• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Midyat'ta 'Değerler' projesinin ilk ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-Midyat ilçesinde ‘Midyat Değerleriyle Buluşuyor’ projesinin ilk ödüllerini öğrenciler düzenlenen törenle aldı.

 

Kaymakamlık konferans salonunda, yapılan ödül törenindeki toplantıya katılan Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman yaptığı konuşmada,  proje kapsamında, ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarında her ay, hoşgörü, saygı, çalışkanlık, sorumluluk ve yardımseverlik konuları ile ilgili etkinlikler yapıldığını söyledi.

 

Yapılacak ve işlenecek etkinliklerin sonunda iyi örnekler projesi sergisi ile bu ay tamamlanan proje  etkinliklerinde başarı gösteren  öğrencileri ödüllendirdiklerini belirten Şişman, “Oluşturulan komisyon tarafından bu ay başarı gösteren öğrencilerin ödüllerini ailelerine veriyoruz. Amacımız okul, aile ve eğitimi birleştirmek, üçlü saç ayağını oluşturmak. Ben burada dereceye giren öğrencilerin okul idarecilerini  ve  öğrenci velilerini kutluyorum. İnşallah bundan sonra yine aynı şekilde yarışmalarımız devam edecek. Yarışmalarımız aylık rutin devam edecek. Şu anda Midyat’ta bu kapsamda mükemmel bir yarışma yapılmaktadır. Unutulmakta olan değerlerimizi yeni gelen nesillere aktarıp, değerleri ile bütünleşen bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Haziran ayına kadar her ay  bütün okullarımızda bir değer işlenecek.Bu değerler, her ay bütün okullarımızda işlenecek ve çeşitli yarışmalar yapılacak.” şeklinde konuştu.

 

Değeler Projesi ödül törenine okul idarecileri, öğrenci velileri ve  proje koordinatörleri katıldı. Ödül töreninin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.  (M. Sait Başaran- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir