• DOLAR 32.507
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2492.473
  • ...
SON DAKİKA
Mustazaflar Cemiyeti`nden HÜDA PAR`a hayırlı olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Av. Abdulgani Orhan ile Diyarbakır Şubesi Başkanı Nuri Güler, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Hüseyin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

HÜDA PAR adaylarının gereken hizmeti vereceklerine inandıklarını dile getiren Başkan Av. Abdulgani Orhan, “Mustazafların içinden çıkmış ve kapatılan Mustazaf Der’in Genel Başkanı olarak Belediye Başkan Adaylığına girmeniz bizi fazlasıyla memnun etti. Diyarbakır’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Diyarbakır’a hak ettiği değeri, hak ettiği hizmeti vereceğinize de inanıyoruz.” dedi.

 

“Bir STK yöneticisi olarak aday olmaktan ve Diyarbakır’a hizmet edebilme şansını yakalamaktan dolayı ben de burada sizinle hem fikirim.” diyen Yılmaz, “Bir Diyarbakırlı olarak, derneği haksız yere kapatılmış bir STK genel başkanı olarak, Diyarbakır’ın sorunlarını yerinde bilen, Diyarbakır halkının taleplerini, halkın durumunu, eksikliklerini yerinde gören, inceleyen birisi olarak Diyarbakır’a hizmet etmek bizim için şeref olacaktır. Çünkü biz buralıyız, bu şehirde büyüdük.” şeklinde konuştu.

 

Adil ve dürüst bir belediyecilik sözü verdiklerini dile getiren Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Dernek çalışması yaparken de şehrin her kesimiyle irtibatta olduk. Allah kısmet ederse 30 Mart’tan sonra eğer başkan olursak, aynı şekilde, STK’lar ile birlikte halka hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer yönetime gelirsek, STK’ların da içinde yer alacağı bir Yerel İstişare Meclisi kurmayı planlıyoruz. Düzenli aralıklarla, tüm STK’lar belediye başkanlarımızla görüşüp konuşabilecek, şehrin sorunları hakkında görüş öneri ve taleplerini iletebilecek ve taleplerin yerine gelip gelmediğini takip edebilecekler. Bu noktada da hem dürüst, adil ve şeffaf bir belediyeciliğin olacağını şimdiden söylüyoruz ve STK’lar da bunun takipçisi olacaktır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir