• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
`Gazetecilik zor ve fedakârlık isteyen bir meslektir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Kılıcıkan, bir mesaj yayımlayarak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
 
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Kılıcıkan, yayımladığı mesajda,  gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayarak, gazetecilik mesleğinin ancak fedakarlık gösterilerek ifa edilebilecek bir meslek olduğunu belirtti.
 
Kamuoyunun olaylar karşısında doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi, halkın sıkıntıları ve taleplerinin yetkili makamlara ulaştırılması noktasında gazetecilerin kamunun önemli bir görevini de yerine getirmekte olduğuna dikkat çeken Kılıcıkan, “Çağdaş demokrasilerde basın halkın fikirlerini ve milletin iradesinin serbestçe ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Tecrübelerimiz göstermiştir ki medya çok sesli ve serbest bir surette vazifelerini yerine getirdiğinde demokratik ve şeffaf sistemler işlerlik kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.
 
Kılıcıkan açıklamasının devamında; tarafsız, ilkeli, tavrını halktan yana koyan, prensiplerinden ödün vermeyen gazetecilerin, toplumsal ve demokratik gelişimimize büyük katkı sağlayacak sorumluluk sahipleri olduğunu belirterek, “10 Ocak 1961’den beri kutlanan  çalışan  gazeteciler  gününü  kutlar, özveri ile çalışan fedakâr gazetecilerimize  başarılar dilerim.” dedi.
(M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir