• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Mustazaflar Doğubayazıt`ta yardımlara başladı- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI- Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi, 2014 yılının ilk yardımlarına başladı. Dernek yeni yılla birlikte gıda paketlerinin içeriğini artırdı. Daha önce 50 TL’lik gıda paketleri dağıtan dernek, Ocak ayı itibariyle 100TL’lik gıda paketleri dağıtmaya başladı.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Başkanı Cemal Arvas, Doğubayazıt’ın farklı mahallelerinde tespit ettikleri birinci derece fakir ve muhtaçlara yardım paketleri ulaştırdıklarını söyledi.

 

Yardım paketlerinin önceki dönemlere nispeten daha zengin olduğunu ifade eden Arvas, “Geçtiğimiz dönemlerde gıda paketlerimiz genelde 50 TL’lik iken 2014 yılının ilk yardım seansını 100 TL’lik paketler halinde hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.” dedi.

 

Yapılan yardımları basın ve medya aracılığıyla takip eden hayır sahiplerinin derneğe olan teveccühünün daha da arttığını ifade eden Arvas, “Yardım paketlerinin gerçek sahiplerini bulması hayır sahiplerinin bize olan güven ve teveccühünü arttırırken bizler de aile tespitlerinde elimizden geldiği kadar titiz davranmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Arvas, “inşallah 2013 yılında yardım komisyonumuzun yaptığı yardım çalışmalarını görsel şekilde CD ortamında hazırlayarak, bizleri yardım çalışmalarında yalnız bırakmayarak katkılarını esirgemeyen hayır sahiplerine sunmayı düşünüyoruz.” dedi.
 
(Ramazan Zeren-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir