• DOLAR 32.59
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2492.524
  • ...
İsrafı tasarrufa çeviriyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Muş merkezde 43 yıllık baba mesleğini devam ettiren Serkan Sezgin ve kardeşleri ayakkabı tamirciliğinde israfı tasarrufa çevirdiklerini belirterek, toplam 10 metre karelik dükkânda bütün gününü vatandaşa hizmet etmekle geçirdiklerini, sıkıntılarıyla beraber işlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Ayakkabı tamirciliğinin israfın tasarrufa çevrildiği bir meslek olduğunu belirten Serkan Sezgin, küçük dükkânlarında ayakkabı tamirinden deri mont tamirine kadar birçok alanda hizmet ettiklerini söyledi.

 

Sezgin işlerinin çok iyi olduğunu sözlerine ekleyerek,  " Her kesimden müşterilerimiz var. Bizim işimiz israfı tasarrufa çevirmektir. İnsanlar en fazla 10 TL vererek 100 TL ile yeni bir ayakkabı almaktan kurtuluyor. Adam ayakkabı alıyor belli bir süre sonra ayakkabıyı giyilemez duruma geliyor. Bu ayakkabıyı elden geçirdikten sonra giyildiği süre kadar tekrar giyilmeye elverişli hale geliyor. Bölgemizin fakir bir bölge olmasının yanı sıra ayakkabısına özen gösteren insanlar da çok. Bu yüzden her kesimden müşteri bulabiliyoruz'' dedi.

 

40 yılı aşkın bu işi yaptıklarını belirten Sezgin son olarak, müşterilerinin kendilerinden memnun olduklarını,  yerlerinin dar olmasına rağmen, son model makinelerle hizmet vermeye ve halkı memnun etmeye çalıştıklarını kaydetti. (Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir