• DOLAR 32.333
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2280.994
  • ...
`Bir Kavmin Lideri O Toplumun Hizmetkârıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR – Aralarında Umut Kapısı, Hizmet Der, Yetim Der, Sahabe Der, İkra Der, Yeni İhya Der ve kanaat önderlerinin de bulunduğu bir heyet, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır/Yenişehir Belediye Başkan Adayı Fikri Karavil’i ziyaret etti.
 
HÜDA PAR Yenişehir İlçe Binası’nda gerçekleşen ziyarette Karavil’e “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Molla Kerbela Şanlı, HÜDA PAR’ın ‘Kavmin lideri o toplumun hizmetkârıdır’ anlayışıyla yola çıktığını söyleyerek, HÜDA PAR’a karşı halkın teveccüh gösterdiğini belirtti.
 
Halkın yıllardır hizmet beklediğini söyleyen Şanlı, “Sizler idareyi ele alırsanız, kurtla kuzunun yan yana otlayabileceğinden emin oluruz. Bu parti ve adaylarının halka hizmet düsturuyla yola çıktığından şüphemiz yoktur. Bundan dolayı halkın teveccühünün sizinle beraber olduğunu unutmayın. Rabbim sizi muvaffak eylesin.” ifadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR’ı halkın sorunlarını çözecek bir ışık olarak gördüklerini söyleyen İkra Eğitim Der yönetim kurulu üyesi Recep Özoruç, “Belediyecilik hizmetlerinizde İslam’ı referans alacağınız temenni ediyoruz. Böyle bir beklentimiz olduğu içinde inançlı insanların arkasında durmamız gerektiği inancındayız. HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışında yeniçağ açacağı inancındayız.” şeklinde konuştu.
 
Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden HÜDA PAR Yenişehir Belediye Başkan Adayı Fikri Karavil ise, “ Hz. Ömer tek başına adaleti sağlamamıştır. Ona diğer Ömerlerde destek vermiştir. Sadece Hz. Ömer olması yetmiyor. Ömer’i yönetecek insanların da olması lazım, eğer siz Ömerleri yalnız bırakmaz onların hatalarını düzeltirseniz, topluma adalet ve huzur getirilir.” dedi.
 
Karavil son olarak, “Bizde kardeşlerimizden hem dualarını hem tavsiyelerini hem önerilerini hem de idarecileri yanlış yaptığı zaman onları uyarmaları istiyoruz. Yani bir insan tek başına başarılı olamaz. Bizlerin topluluk olarak düzeltemeyeceği ve başaramayacağı herhangi bir iş olamaz.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)
 
 
 
   
 

               

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir