• DOLAR 32.564
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2410.94
  • ...
HÜDA PAR:`Halkın teveccühünü hazmedemiyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MALATYA - Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde  PKK’lı  olduğu belirtilen  200 kişilik grubun HÜDA PAR Silvan ilçe binasına yapılan molotoflu ve taşlı saldırılar, HÜDA PAR Malatya il Teşkilatı tarafından yapılan basın açıklamasıyla lanetlendi.
 
Hür Dava Partisi Malatya Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Gözebe tarafından yapılan basın açıklamasında, “HÜDA PAR’lı  üyelerimizin sabırlı bir şekilde provokasyona gelmeyişini sindiremeyen PKK’lı çete, gece bir kez daha ilçe binamıza taşlı saldırıda bulunmuştur. Bu saldırıların BDP’li heyetin Silvan’dan ayrılmasıyla başlamasını kesinlikle tesadüf olarak görmüyoruz. Gerek Silvan’da gerek ülkenin diğer yerlerindeki saldırıları bir an önce durdurmaları ve çok korktukları sandıklara, kendilerini adapte etmelerini PKK/BDP’ye tavsiye ediyoruz. PKK/BDP’nin insanlık dışı hareketlerinin melekler tarafından yazıldığını kendilerine hatırlatırız.” denildi.
 
Açıklamasında PKK/BDP’lilere de seslenen Gözebe,”Halktan korkmayın, sandıktan korkmayın, eğer inandığınız ve savunduklarınız halkın hoşuna giderse zaten sizleri seçerler. Ama halka, gerek maddi gerek manevi olarak hiçbir şey veremeyen PKK/BDP’liler, HÜDA PAR’ın halkına verdiği değerin ve halktan aldıkları teveccühlerin gün geçtikçe katlanarak çoğalmasını hazmedemiyorlar. PKK/BDP’li çetelerin yaptıkları karşısında sessiz bekleyen kolluk kuvvetlerini de, kendi işlerini yapmaya ve PKK’nın yaptıklarına seyirci kalmamaya davet ediyoruz. Tüm bunları önce yaradan Rabbimize,  sonra halkımıza şikâyet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (Enis Ağırbaş - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir