• DOLAR 32.533
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2429.155
  • ...

MARDİN-Kızıltepe İlçe merkezinde  Bizim Toptan Satış Mağazası, bugün törenle açıldı.Açılışa Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,  İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen,  bazı iş adamları ve esnaflar katıldı.

 

 

Açılışta bir konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Ermiş, “ İlçemizde böyle bir mağazanın açılması bizim için sevindirici bir şey. Herşeyden önce ilçemizde istihdam sağlayacak  böyle gelişmelerin olması huzur ortamından kaynaklanıyor. Bizim bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu huzur ortamıdır, barış süreciyle beraber çok şükür bunu yakaladık. İnşaallah, yatırımlar daha fazla artacak. Zaten  buranın  toprakları çok verimli. Farklı dillerin ve dinlerin beraber yaşadığı hoşgörü topluluğu var buralarda. Bu ortam, yatırımları daha çok sağlayacak. Ben firma yetkilileri, çalışanları ve halkımız için hayırlı ve uğurlu olmasını ve böyle bir  yatırım yaptıkları için firma yetkililerini  de tebrik ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

 

 

Açılışa özel indirimlerle tüm Kızıltepelileri  mağazaya bekleyen yetkililer, 4 bin çeşitle, ayda bir kaç gün değil, ayın her günü indirimli ve en uygun fiyatları tüketiciye ulaştıracaklarını belirttiler. (Mehmet Aslan-Masum Erden-İLKHA)