• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Balıkesir`de toplu konutta yangın dehşeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Olayda ev sahibi Yaşariye Bayram (49) yanarak can verirken, Kenan (15) ve İsmail Ergül (13) ismindeki zihinsel engelli çocukları ise 5.kattan aşağı atladı.

Olay yerine gelen çok sayıda İtfaiye ekibi yangına müdahale etti. 112 Sağlık ekipleri ise yaralı çocukları hastaneye götürdü. Polis apartmanda başka can kaybının yaşanmaması için apartmandaki vatandaşları tahliye etti. Öte yandan apartmanın yangın merdiven kapılarının kilitli olması nedeniyle çok sayıda vatandaş içeride mahsur kaldı. Dumandan zehirlenen 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlar itfaiye ekibinin geç gelmesinden dolayı şikayet ederken, bir vatandaşın ise mala zarar geldi demesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.Olayı gören bir vatandaş ise "Çocukların camdan aşağı sarktığını gördüm. Atlamayın diye bağırdım ama atladılar. Biri çimenlere diğeri ise beton zemine düştü" dedi.

Öte yandan binaya giren İtfaiye ekipleri binaya girerek dışarıdan ve içeriden yangına müdahale etti. Daire içerisinde mahsur kalan Yaşariye Bayram feci şekilde can verirken, binanın 5.katından atlayan 2 çocuktan birinin yoğun bakımda olduğu, diğer çocuğun ise ameliyata alındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir