• DOLAR 32.593
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2508.834
  • ...
HÜDA PAR  Gazeteciler Gününü kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- HÜDA-PAR  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı molla  Mahmut Kılınç, 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, gazeteciler günün kutladı.

 

Kılınç mesajında, “Gazetecilik günümüzde zor koşullarda çeşitli tehlikeleri göze alarak icra edilmektedir. Bununla beraber toplumun doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi konusunda önde gelen gerekli mesleklerdendir. Gerek Dünyada, gerek Türkiye’de ve gerekse İlimiz sınırları içinde görev yapan basın mensupları, halkımızla yöneticilerini buluşturarak daha yerinde ve etkili hizmet zemini oluşturmaktadırlar. Gazeteciler her zaman ve her zeminde içinde bulundukları toplumun her türlü sorun, istek ve eleştirilerini sözlü ve yazılı bir şekilde dile getirmekle, yöneticilerin bakışlarını yönetilenlerin üzerine çekmesi ve sorunlarına eğilmesi açısından önemli bir hizmet yapmaktadırlar.” açıklamasında bulundu.

 

Kılınç msajını sonunda, “Medya mensuplarımızın çeşitli baskı, zorluk ve sıkıntıları aştığı, Mardin’imizde  gazeteciliğin çok daha etkin, yaygın ve özgürce icra edilebildiği günleri arzulamaktayız.Halkımızın aydınlatılması ve doğru bilgiye ulaşmasında büyük katkıları olan emektar medya mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, mesleklerini daha iyi şartlarda icra edebilecekleri mutlu günler diliyorum. Basın mensubu tüm kardeş ve bacılarımı can-u gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir