• DOLAR 32.564
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2431.058
  • ...
HÜDA PAR`dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı Av.Mehmet Hüseyin YILMAZ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, yayınladığı mesajla tebrik etti.
 
Yılmaz mesajında “Gazetecilik günümüzde zor koşullarda çeşitli tehlikeleri göze alarak icra edilmektedir. Bununla beraber toplumun doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi konusunda önde gelen, gerekli mesleklerdendir.
İlimizde, halkımızla yöneticilerini buluşturarak daha yerinde ve etkili hizmet zemini oluşturan gazeteciliğin, yaygın bir şekilde yapıldığını gözlemlemekte ve bu durumu sevindirici bulmaktayız.
 
Medya mensuplarımızın çeşitli baskı, zorluk ve sıkıntıları aştığı, Diyarbekir’imizde gazeteciliğin çok daha etkin, yaygın ve özgürce icra edilebildiği günleri arzulamaktayız.
 
Halkımızın aydınlatılması ve doğru bilgiye ulaşmasında büyük katkıları olan emektar medya mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyor, mesleklerini daha iyi şartlarda icra edebilecekleri mutlu günler diliyorum.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir