• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
Hem kendini hem arkadaşını yaktı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden otomobili Kozalı`nın kullandığını tespit ederken, Nabi B. hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Kozalı`nın (43) kullandığı 09 VF 009 plakalı otomobil, bugün saat 00.30 sıralarında, İncirliova- Koçarlı Karayolu`nun 1`inci kilometresinde, 16 yaşındaki Rıdvan Atlı`nın kullandığı 09 EZ 216 plakalı motosikletle çarpıştı.
 
Aydın 1. Sanayi`deki bir oto lastik tamirhanesinde çalıştığı öğrenilen kasksız motosiklet sürücüsü Atlı, ağır yaralandı. 112 Acil servis ambulansıyla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Atlı, buradaki ilk müdahalenin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edilen Atlı, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından polise giden Nabi B., Atlı`ya çarpan otomobili kendisinin kullandığını söyleyip, teslim oldu.
 
Ancak, kazanın meydana geldiği bölgede çalışma başlatan polis, çevredeki işyeri ve binalardan temin ettiği güvenlik kamerası görüntülerinden otomobili Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Kozalı`nın kullandığını tespit etti.
 
Polis, ayrıca 0.82 promil alkollü olduğunu tespit ettiği Kozalı`nın kazadan hemen sonra arkadaşı Nabi B.`ye telefon açıp, suçu üstelenmesi için çağırdığını da belirledi. Bunun üzerine Kozalı gözaltına alınırken, Nabi B., hakkında da `yalan beyanda bulunmak`tan işlem başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir