• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
Hür Davayı Çekemiyenler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Zihinleri, fikirleri, kalemleri, başkalarının güdümünde olanlar, hürriyeti tadamayanlar, davaları dünya ve menfaat olanlar, hür davayı sindiremiyorlar.
 
Referansları İsrail ve ABD olanlar her şeylerini İsrail ve ABD den bekleyenler, hür olan davayı da başka yerlere bağlamanın derdindeler. Öyle anlaşılıyor, hür dava kuyruklarına basmış olacak ki adeta zalyamlar akıtırcasına hür davaya saldırıyorlar.
Bir tarafta derinler öbür tarafta sözde Kürtlerin temsilciliğine savunanlar hür davayı etkisizleştirmek halkın gözünden düşürmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Peygamberimizin hadisiyle: ‘küfür tek millettir. Renkleri fikirleri ayrı olsa da amaçları hür davayı yıpratmaktır. Tarih boyunca Müslümanları yenemeyenler bildik iftira komplolara başvuruyorlar, fikirleri olmayanlar halka götürecek bir şeyleri olmayanlar her yolu kendilerine meşru görüyorlar. Hür davanın etrafında kızılca kıyamet koparıyorlar tehdit, şantaj iftiralar ardı arkası kesilmiyor, hür davanın neferlerini boğmak için her yola başvuruyorlar. Ey Müslüman olarak geçinenler dindarlar, muhafazakarlar, küfür bir olmuş kardeşlerinize namertçe saldırıyorlar. Sizler ey suskun kalan Müslümanlar yarın Allaha nasıl hesap vereceksiniz.
 
Allah için bari onlara el uzatmıyorsunuz en azından bu derinlerin çamuru at tutmasa izi kalır diye sizlerde bu izi kendinize kaynak göstermeyin. Onların bu attıkları çamurun izleriyle hür davayı tanımaya çalışmayın. Bu davanın adı İslam’dır.Bu davanın adı hürriyettir. Hür davanın güneşi yoldadır ampulün hükmü artık kalmamıştır.
 
Muhammed Dayan / Van – Yaş: 19
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir