• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
Ağrı`da bir eve ses bombası atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI – Ağrı’da 100. Yıl Gençlik Kolları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Kaya’nın evine çivilerle güçlendirilmiş ses bombası atıldı.
 
Dün akşam saat: 20.30 sıralarında yaşanan olayda bombanın kimsenin bulunmadığı odaya düşmesi olası can kaybını önledi.
 
Daha önce dernek binalarına ve mahallelerindeki birçok eve  ses bombalı saldırı olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Erhan Kaya, “ Son bir yıldır mahallemizin sürekli belli noktalarına molotof ve ses bombası atılıyor. Bu ses bombalarından 2 tanesi bize atıldı. Bu atılan ses bombalarından bir tanesi dernek binamıza bir tanesi de bu gece evimize atıldı. Bu ses bombalarından sıçrayan parçalar bana denk gelebilirdi, annem ve kardeşlerime denk gelebilirdi. Eğer illa birileri öldükten sonra bir şeyler değişecekse,  o zaman bu değişmenin hiçbir önemi olmayacak. Bu olayla ilgili şüphelendiğim hiçbir kimse yoktur. Dernek dışında, derneğimizle hiçbir alakası olmayan insanların evlerine ses bombaları atıldı, araçları yakıldı. Ayrıca mahallemizde sürekli polislerin devriye gezmelerini istiyoruz. Mahallemizde yazdan beri sürekli hırsızlık olayları oluyor. Bu hırsızlık olaylarında hiç kimse yakalanmadı. Evlere ses bombaları atıldı, hiç kimse yakalanmadı.  Mahallemizdeki 7-8 vatandaşın aracı yakıldı, kimse yakalanmadı.” dedi.
 
Sokak lambalarının da yanmadığını söyleyen Kaya, “Bu sokakta 2 yıldır sokak lambamız yanmıyor. Ben 4 defa BİMER’e yazdım, bundan 20 gün önce de TEDAŞ’a dilekçe vermeme rağmen sokak lambalarımızı yapmak için kimse gelmedi. Sokak lambalarımızın yapılması bu saldırıların biraz daha azalacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)   

Bu haberler de ilginizi çekebilir