• DOLAR 32.537
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2474.957
  • ...
`Bölge halkı oyunları bozacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE- Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde dün PPK’li  olduğu belirtilen  200 kişilik grubun HÜDA PAR Silvan ilçe binasına molotoflu ve taşlı yapılan saldırıları HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanı Osman Aslan yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

Aslan yazılı basın açıklamasında,  “HÜDA PAR  Silvan İlçe Teşkilat binasına Diyarbakır’dan Silvan’a gelen BDP heyetinin ilçeden ayrılmasının hemen ardından, saat 15.00 sularında, PKK/BDP’li olduğu bilinen 200 kişilik bir gurup, tarafından taşlarla saldırdı. Aynı grupta yer alanlardan oluşan PKK/BDP’li 20-30 kişiden oluşan ikinci bir grup ise saat 20.30 sularında da yine HÜDA PAR ilçe binasına aynı şekilde taşlarla saldırdı. Saldırgan grubun ayrıca, Silvan’da bulunan bir öğrenci yurdu ile dershaneye de saldırdıklarını” hatırlattı.
 
``Şer güçler, ne yaparlarsa yapsınlar Müslüman Bölge halkı bunların bütün tezgah ve oyunlarını bozmaya güç yetirecek ve yaptıklarının hesabını sandıkta kendilerine soracaktır.`` İfade eden Aslan son olarak, “ Yapılan bu menfur saldırıyı lanetliyor, saldırıya uğrayan kardeşlerimize geçmiş olsun diyor ve yapılan bu provokasyonlara karşı sabır, azim ve basiretlerini devam ettirmelerini tavsiye ediyoruz.`` İfadelerini kaydetti. (Abdulkadir Alakuş İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir