• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Gaziantep Umut Der 480 aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Umut Der, Aralık ayı yardım faaliyetleri raporunu açıkladı. Gaziantep Umut Der, yardım faaliyetleri kapsamında  Aralık ayı içerisinde 200 aileye giyim, 175 aileye gıda, 80 aileye ev eşyası, 15 aileye de kırmızı et yardımında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Umut Der Başkanı Ahmet Kurt,  “Biz Umut Der olarak gözü yaşlı mazlumların gözyaşlarını silmek, muhtaç ve mağdur ailelerin mağduriyetlerini gidermek, onlara umut olmak ve umutla hayata bakmalarını sağlamak için derneğimizi kurduk.”dedi.

Amaçlarının Gaziantep sınırları içinde unutulmuş, köşede kalmış mazlumları bulmak ve onların ihtiyaçlarını gidermek, olduğunu ifade eden Kurt şöyle konuştu:  “Allah’ın izni ile bu doğrultuda çalışmalarımızı her geçen gün daha da geliştirmek ve çalışmalarımıza hız katmak için tüm enerjimiz ile çalışıyoruz, bu amaçla Gaziantep halkından isteğimiz bizimle beraber fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını giderelim hep beraber bu hayırlı yolda mesafe kat edelim. Allah adına mağdur ve muhtaç aileleri birlikte sevindirelim onlara bir tebessümü bahşedelim.” (Bekir Aslan-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir