• DOLAR 32.445
  • EURO 34.469
  • ALTIN 2472.773
  • ...
Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası 178 aileye yardım etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Bingöl de yaptığı hayırlı hizmetleriyle tanınan Merhamet Eli Gıda Bankası Aralık ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.
 
Merhamet Eli Gıda Bankası Başkanı Mehmet Tamaç,  Aralık ayında Yapılan yardımlar hakkında bilgi vererek, 178 mağdur ve yardıma muhtaç aileye yardım ettiklerini belirterek, “Kimine kumanya yardımını yaptık. Kimine kısmi kumanya dediğimiz yarım kumanya yardımında bulunduk. Kimine de ihtiyaçlarına binaen nakdi yardımında bulunduk. Toplamda 6 milyar 660 TL değerinde muhtaç ailelerimize yardımda bulunduk..’’ Dedi.
 
Aralık ayını da hayır ve hasenatla geçirdiklerine sözlerine ekleyen Tamaç, . Merhamet Eli Gıda Bankası köprüsü üzerinde fakirlere uzanmak isteyen elleri fakirlerle buluşturduklarını ifade etti.
 
 Tamaç, hayırsever halka da seslenerek,‘’ Merhamet Eli olarak bir çalışma başlattık. Bir gayrettin içindeyiz. Sizlerde bizlere destek olun. Bazı projelerimiz var. Kardeş aile projemiz var. Yani her muhtaca istiyoruz ki, bir varlıklı aile kardeş aile olsun. Her ay kardeş muhtaç aileye ne veriyorsa kendisi karar versin. Onlarla her nevi ilgilensin, derdiyle kederiyle ortak olmasını istiyoruz. İkinci projemiz ise; bizlere başvuran binlerce aile var. Muhtaçlığına kanaat getirdiğimiz ve yerinde muhtaç olduğuna dair yaptığımız tespitler neticesinde bizde adresi olan muhtaç ailelerimize yapacağınız yardımları yerinde görme imkânını sağlıyoruz.  Yaptığınız yardımları, gelip bizatihi takip ederek yerinde nasıl verildiğini görebilirsiniz. Yereceğiniz yardımın büyüğü ve küçüğü olmaz. Kimin gücü neye yetiyorsa bu nokta da bize yardımcı olsun.’’ İfadelere yer verdi.
 
Tamaç son olarak, “Bu nokta da bize destek olan, bizleri aracı kılan, çalışmasıyla kendi bütçesinden kısıntı yaparak destek veren tüm kardeşlere teşekkür ediyoruz.” Dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir