• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
`HÜDA PAR`a Olan Teveccühü Hazmedemiyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - HÜDA PAR Mersin İl Teşkilatı, son zamanlarda parti binalarına, üye ve gönüllülerine yapılan saldırıları kınamak amacı ile basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Mersin İl Başkan Yardımcısı Ömer Ayhan, yaşanan olayların HÜDA PAR olan teveccühten kaynaklandığını savundu.
 
Ayhan, “Bize göre siyasette siyaset yaparak ulaşabilecek makamlar da bizatihi amaç değil, araçtır. İyiliği emretmek ve kötülükten sakındırmak, Hakk’ın rızası için halka hizmet etmek için araçtır.” dedi.
 
HÜDA PAR’ın kuruluşundan bu yana başka bir partiyi rakip olarak görmediğini ancak sistemin alternatifi bir parti olduğunu söyleyen Ayhan, sistemi halkın inanç değerleriyle barıştırmak, temel değerleri siyasete taşımak ve hakim kılmak istediklerini vurguladı.
 
 “HÜDA PAR olarak yerel seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz ve halkın çok büyük teveccühünü görüyoruz” diyen Ayhan, “Partimiz ve belirttiğimiz ilkelerimizi halkımıza anlattığımızda, farkı halkımızda görmektedir. Bu fark, bize olan ilgiyi ve heyecanı artırmaktadır.
 
PKK/BDP’lilerin, Hür Dava Partisi’nin çalışmalarını kendilerinin sonu olarak gördüğünü ileri süren Ayhan, “Bundan dolayıdır ki PKK/BDP’nin bazı cahil takımı partiye olan bu sevgi selinin karşısında adeta kudurmuş ve sersemlemişlerdir.” dedi.
 
PKK/BDP’nin derin güçlerden de destek alarak bu saldırıları gerçekleştirdiğini savunan Ayhan, bu saldırıların PKK/BDP’lilerin içerisine düştüğü acziyeti gösterdiğini söyledi.
 
Yetkililere seslenen Ayhan şunları söyledi: “Bu mücrimlerin, müminlere yaptıkları saldırılara göz yumarak ses çıkarmamanız sizi onların yaptıklarına ortak yapmaktadır. İddia ettiğiniz gibi eğer gerçek bir huzur ve güven ortamı oluşturmak istiyorsanız bu mücrimlerin yaptığı saldırıların faillerini biran önce ortaya çıkarmanız gerekmez mi? HÜDA PAR Mersin Teşkilatı olarak şunu söylüyoruz; halkımız olanları görüyor ve her şeyin farkındadır. Elbette sizler de korkularınız ile yüzleşecek ve göreceksiniz ki, zaman HÜDA PAR zamanıdır. Çünkü bu halk kaos değil huzuru, savaş değil barışı, düşmanlığı değil kardeşliği istiyor. Hak ettiği hizmeti görmek istiyor. Ve Allah’ın izni ile HÜDA PAR hakkı hak edene verecektir.”
 
Ayhan son olarak yapılan bu saldırıları şiddetle kınayarak, zarar görenlere ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve failleri Allah’a havale etti. (Osman Öksüz-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir