• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
TÜBİTAK proje yarışması başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen TUBİTAK 45. Ortaöğretim Kurumları Proje Yarışması’nın Bursa tanıtımı yapıldı.

 

Tanıtım toplantısına ilçelerde projeden sorumlu şube müdürleri, ortaöğretim okul/kurumlarının müdürleri ve her okulda projeden sorumlu bir öğretmenler katıldı.

 

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Halis Korkmaz ve Arge Birimi TUBİTAK projeleri sorumlusu Hasan Söylemez tarafından projenin önemi, müracaat şartları, uygulama takvimi ve proje alanları gibi konularda bilgi verildi.

 

Ortaöğretim öğrencileri Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Sosyoloji, Psikoloji ve Tarih alanlarında hazırlayacakları araştırma projeleriyle müracaat edebilecekler. Elektronik ortamda yapılabilecek müracaatlarda Proje Planı, 250 kelimeyi geçmeyecek şekilde Proje Özeti ve Proje Raporu PDF formatında sisteme yüklenecek.

 

Sistem üzerinden 06-22 Ocak tarihleri arasında yapılan başvurular ıslak imzalı online başvuru formları ve proje özet, plan ve raporunu içeren CD en geç 24 Ocak tarihinde saat 17.00’e kadar Bölge Koordinatörlüğüne ulaşacak şekilde postaya verilecek veya elden teslim edilecek. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir